Wie is Noozi

>> Boekjes

>> Realisaties

>> Nieuws

Noozi persoonlijk & contact

Persoonlijk

Eind 2010 switchte ik over naar een parttime betrekking om zo Noozi te kunnen opstarten. Kinderboeken schrijven was altijd al een droom en aangezien mijn zoon Robbie heel wat gezondheidsproblemen kende koos ik voor een specifiek genre, namelijk medische kinderboeken gebaseerd op wetenschappelijke informatie. Door de vele positieve reacties en de onvoorwaardelijke steun van mijn partner hoop ik iets te kunnen bijdragen aan de begeleiding van deze bijzonder moedige kinderen.

Ik dank alle bedrijven en patiëntenorganisaties die ervoor gezorgd hebben dat we reeds een aantal heel mooie Noozi-projecten wisten te realiseren!


Contact & info: esther@noozi.be

Je kan me sinds kort ook volgen via instagram:

Filmpje:

Over Robbie

Robbie werd geboren in 1999 met een complex hartprobleem (een univentriculair hart). Dit kon gelukkig worden opgelost met enkele operaties. Maar in 2006 bleek dat Robbie ook kanker had. Een hersentumor. Opnieuw een zware operatie gevolgd door chemo en bestraling.

Robbie bracht veel tijd door in het ziekenhuis. Maar we hebben er ook goede herinneringen aan en we zijn er fantastisch verzorgd.

Vandaag gaat het erg goed met Robbie. Ondanks zijn beperkingen geniet hij terug volop van het leven. En lezen doet hij supergraag.

Robbie is een doorzetter, een vechter en
onze allerliefste schat!

 

 

 

 

 

 

 

In de pers

Oktober 2006, vliegen met Thomas Cook

 

Op kamp in juli 2007

 

__________________________________________________________________________________________

Contact & info: esther@noozi.be
Henegauwlaan 22, B3500 Hasselt,
btwnr. BE 0833.372.233

© by Noozi

Laatst bijgewerkt op 23/02/2018

 

 

Header image
home